Nyt samarbejde

Vi er glade for at kunne annoncere at vi har indgået samarbejde med Danmarks største erhvervsopslagsværk BiQ. Det betyder at du som kunde, fremadrettet, vil du kunne få adgang til CiQ data via iDQ™ Search. CiQ er Danmarks største compliance database. Her kan findes informationer om alle danske politisk eksponerede personer, globale terror- og sanktionslister, ultimative ejere samt udvidede person- og virksomhedsinformationer.

CiQ siger om sig selv: ”Visionen for CiQ er at gøre verden til et bedre sted, ved at tilføre afgørende og nødvendig information, i forhold til at sikre integritet og sikkerhed i finansielle transaktioner. CiQ er udviklet af folkene bag virksomhedsdatabasen BiQ, der igennem de sidste 16 år er blevet den mest udbredte informationsdatabase for større danske virksomheder og organisationer – herunder den finansielle sektor.”

Såfremt du er interesseret i at høre mere er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 39 97 10 50 eller e-mail [email protected], eller læs mere på www.ciq.dk.